7 + 1 syytä suosia kirpputoreja! Esittelyssä Fiona’s Friends – mukana arvonta!

Yhteistyössä Fiona’s Friends.

Rakastan kirpputoreja. Aikanaan kiersin paljonkin kirppiksiä ja tein löytöjä ihan itselleni. Nykyään en enää ehdi niin kierrellä, ja kun ehdin, huomaan yllättäen suuntaavani lastenkirppiksille etsimään lapsilleni vaatteita ja tarvikkeita.

Listasinkin hyviä syitä käydä kirppiksillä – ostamassa ja myymässä. Oletkohan kanssani samaa mieltä? Kurkkaa myös bloggauksen lopusta uuden helsinkiläisen kirppiksen esittely ja lahjakorttiarvonta!

7+1 syytä käydä kirppiksillä

  1. Kirpputorit on taloudellisesti kannattavia: Ostamalla vaatteita ja tarvikkeita käytettynä säästää sievoisen summan rahaa.
  2. Kirpputoreilla voi tienata: Myymällä vanhat, hyväkuntoiset vaatteet ja tarvikkeet voi saada sievoisen summan rahaa.
  3. Kirppis on myös ekologinen valinta: Kirppiksillä säästää rahan lisäksi luontoa – käytetyt tavarat eivät mene roskiin ja toisaalta uusia ei tarvitsisi niin paljoa valmistaa eli luonnonvaroja säästyy.
  4. Kierrätystalouden kannattaminen kannattaa: Kaikkea ei tosiaan tarvitse hankkia uutena, vaan moni vaate ja muu tarvike kestää onneksi edelleen käyttöä niin, että niitä voi kierrättää käyttäjältä toiselle.
  5. Kirppikset ovat kestävän kehityksen valinta. Samalla kun ostaa tai myy kirppiksillä, pystyy opettamaan lapsille kestävää kehitystä.
  6. Kirppiksillä voi laittaa hyvän kiertämään: Kaikilla ei ole varaa ostaa merkkivaatteita tms. uusina. Kirppiksiltä voi tehdä löytöjä ja saada laatuvaatetta edullisesti!
  7. Kirppikset tarjoavat uusia ideoita: Kirppikseltä saattaa löytyä jotain yllättävää, hauskaa tai mielikuvituksellista. Minun lapseni ainakin rakastavat esim. hauskoja ja hassuja kirppisleluja.

+1 Vähemmän säätöä kuin Facebookissa: AV, YV, kysyn mieheltä, saako kaupanpäälle, voitko toimittaa… Kivijalkakirppiksillä asiointi on suoraviivaisempaa. Ja tavarat saa heti mukaan.

Fiona’s Friends Pikku-Huopalahdessa

Pikku-Huopalahteen on avattu uusi lasten- ja naistenvaatteisiin erikoistunut kirpputori Fiona’s Friends, josta on tullut minulle jo vakipaikka. Sikuriina käy nimittäin siinä aivan lähellä toimintaterapiassa kaksi kertaa kuussa. Tällöin minulla on aina tunti aikaa, jonka voin kuluttaa jossain Pikku-Huopalahden alueella. Välillä käyn Kirpun kanssa leikkipuistossa, toisinaan ulkoilutan Remusta, joskus saatan mennä kahville Six Pot Coffee Companyyn tai lukemaan kirjoja Pikku-Huopalahden lastenkirjastoon. Joka kerta käyn myös katsomassa Fiona’s Friends -kirppiksen tarjonnan!

Fiona’s Friends on siisti ja valoisa. Tavarat on laitettu selkeästi ja kauniisti esille, ja hinnat ovat vähintäänkin kohtuulliset. Ja omistaja on ihana!

Fiona’s Friends -kirppikselle voi tuoda myyntiin siistejä naisten ja lasten vaatteitä, kenkiä ja tarvikkeita. Myyntijakso on 14 vuorokautta. Myytävät tuotteet voi hinnoitella itse, jolloin jakson hinta on 37 euroa ja 15 % provisio myyntivoitosta, tai ne voi tuoda hinnoiteltaviksi, jolloin jakson hinta on 50% myyntivoitosta.

Saan arpoa lukijoideni kesken kaksi lahjakorttia Fiona’s Friends -kirpputorille. Yhden lahjakortin arvo on 37 euroa, ja sen voi käyttää kirppisvarauksiin. Eli jos itse hinnoittelee, tulee 14 päivän myyntijakson hinnaksi vain 15% provisio. Jos taas antaa vaatteet hinnoiteltavaksi, saa 37 euroa enemmän tuottoa!

Toisen lahjakortin arvon Facebookissa ja toisen täällä blogissa. Kerro kommentissa, mitä haluaisit juuri nyt löytää kirppikseltä. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 25.2.2018 klo 21.00 asti. Suoritan arvonnan maanantaina ja ilmoitan voittajan kommentoimalla. Jätä kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi niin saan helpommin yhteyden, jos voitto osuu kohdalle.

Onnea arvontaan!

-Saara

***

Fiona’s Friends

Omistajan ohjeita myyntijaksolle:

Vaatteiden tulee olla ehjiä ja pestyjä, joten tarkastathan vaatteet ennen kuin tuot ne myyntiin. Silitä vaatteet kotona, jos ne ovat kovin ryppyisiä. Parhaan myynnin saat, kun vaatteet ovat siistejä ja hyväkuntoisia. Käyn läpi tuotteesi ennen esillepanoa ja laitan niistä myyntiin ne, jotka ovat myyntikelpoisia.

Jos hinnoittelet itse, suosittelen laittamaan hintalappuun vaatteen kokomerkinnän.

Tuo myyntiin sesonginmukaisia vaatteita ja tarvikkeita. Kesävaatteet harvoin menevät kaupaksi talvella ja päinvastoin.

Jotta myymälä pysyy siistinä ja vaatteet ovat helposti katseltavissa, otan vastaan maksimissaan kaksi Ikean kassillista tuotteita kerrallaan. Isommista sovitaan erikseen.

En ota myyntiin:
– Likaisia tai rikkinäisiä vaatteita
– Tunkkaiselta haisevia vaatteita
– Nukkaisia vaatteita
– Äitiyspakkauksen vaatteita
– Venähtäneitä vaatteita
– Rikkinäisiä kenkiä/kovin käytettyjä kenkiä
– Alusvaatteita
– Käytettyjä tuttipulloja/tutteja
– Piraattituotteita
– Muilla kirpputoreilla myymättä jääneitä vaatteita
– Pehmoleluja
– Rikkinäisiä leluja
– DVD-levyjä, CD-levyjä
– Kodintavaraa
– Isoja määriä laukkuja tai asusteita

Tuo myyntiin vaatteita, tarvikkeita ja leluja, joita voisit itse ostaa lapsellesi!