Flow Festivalin perhesunnuntai tarjoaa elämyksiä koko perheelle

Minä en ole vielä koskaan ollut Flow’ssa, vaikka se järjestetäänkin lähes takapihallamme. Nyt sain kuitenkin mahdollisuuden päästä tutustumaan festareihin ja erityisesti Flow’n perhesunnuntaihin, jonne vien tänään koulun aloittaneen Sikuriinan. Pääsemme yhdessä juhlimaan koulun alkua! Aivan mahtavaa!

Flow’ssa tosiaan sunnuntain sisäänpääsyyn oikeuttavan festivaalilipun ostaneet voivat sunnuntaina tuoda 0–10-vuotiaat lapset mukanaan festivaalialueelle maksutta klo 13–17. Tällöin koko perhe pääsee mukaan festivaalihumuun! Lisäksi alueella voi leikkiä ja nauttia nimenomaan lapsille suunnatusta ohjelmasta.

Flow-FEstival-Square-Logo-2018

Skidit Mega Disko, työpajoja, leffoja ja paljon muuta!

Perhesunnuntain ohjelma on aivan huikean kuuloinen! Luvassa on monille jo ennestään tuttu Skidit Disko, mutta Mega-versiona. Skidit Mega Diskossa Voimala täyttyy valoilla, välkkeellä, saippuakuplilla ja mielikuvitushahmoilla. Mukana soittamassa ovat maineikas DJ Orkidea, lastendiskoista tuttu MC Allu Albatrossi sekä Tea ja Kana mielettömällä comeback-keikallaan! Kuulosuojaimet ovat varmaankin tarpeen, ainakin meidän herkkäkorvaiselle Sikuriinallemme, mutta voi että, me aiomme ainakin tulla tanssimaan!

Työpajoja järjestetään useita. Niissä pääsee tekemään esimerkiksi jättisaippuakuplia tai painamaan oman festaripaidan tai kangaskassin. Suvilahti DIY -skeittiparkilla puolestaan Skeittipakun isäntä Petrus Marttila opettaa lapsille skeittausta. (Toivottavasti aikuisetkin pääsisivät testaamaan, olen nimittäin aina halunnut kokeilla skeittaamista.) Pääseepä Flow’ssa halutessaan tekemään myös yhteisöllistä tekstiilitaideteosta. Ja kaiken lisäksi Backyard-alueella on luvassa myös lasten joogaa Roots Helsingin ohjaamana. Aivn mahtavaa!

Elokuviinkin pääsee: Upean Hayao Miyazakin elokuvat Naapurini Totoro ja Kätkijät esitetään Finnkinon Pop-upissa. Totoron on yksi Sikuriinan lempileffoista. Täytyy harkita, josko malttaisimme käydä katsomassa sen isolta kankaalta.

Herkkuja, glitteriä ja bändejäkin

Herkkuja Flow’sta tunnetusti löytyy. Perhesunnuntain erikoisuus ovat Oatlyn kaurajäätelöt. Oatly tarjoaa myös leikkitatuointeja lapsille. Glitter taas kuuluu käsittääkseni Flow’hun kuin nenä päähän samoin kuin lettikampaukset. OP:n hippomaskotit viihdyttävät lapsia ja OP Loungessa tehdään myös glitter-meikkejä ja lettikampauksia.

Onhan siellä myös niitä bändejä, esimerkiksi Yona ja Lumos, Stig Dogg ja paljon muita. Tsekkaa aikataulu täältä.

Huomatkaa, että perhesunnuntaina klo 13–17 alueelle saa tulla lastenvaunujen kanssa. En tiedä, miten kannattavaa se on, koska en ole koskaan ennen ollut… Kannattaa ehkä harkita myös kantorepun tai -liinan mukaan ottamista.

Katso myös festivaalin perhesunnuntain viralliset sivut: Flow Festival

Toivottavasti nähdään festareilla! Meiltä luvassa kuvia ja tunnelmia blogissa jälkikäteen, mutta myös livenä Instagramin tarinoissa!

-Saara

Kuvat: Flow Festival