Joulukranssi koristepalloista Hurlumhein tyyliin

Ostin kolme vuotta sitten kasan joulupalloja. Osaan painoimme Kirpun kädenjäljen hänen ensimmäisen joulunsa kunniaksi, osa puolestaan jäi joulukoristelaatikkoon pyörimään. Ne eivät oikein löytäneet paikkaansa, koska meillä ei esimerkiksi ole ollut isoa kuusta. Nyt kuitenkin törmäsin Pinterestissä joulupalloista tehtyihin kransseihin (kurkkaa vaikka täältä) ja päätimme Sikuriinan kanssa kokeilla omaa versiota. Siitä tulikin hyvin Hurlumhei-tyylinen ja hauska! Ainakin meidän mielestämme!

Tässä ohjeet!

Tarvikkeet

  • joulupalloja
  • pitsiä, nauhaa yms.
  • rautalankahenkari
  • muita koristeita oman maun mukaan

Tee näin

Venytä rautalankahenkari renkaaksi ja avaa se, jos haluat pujottaa pallot ja pitsit rautalankaan. Voit myös kiinnittää kaiken langalla.

Pujota tai kiinnitä palloja, pitsiä ja nauhaa henkariin haluamallasi tavalla. Kannattaa kokeilla erilaisia tyylejä ja sommitelmia.

Meidän pallomme eivät riittäneet ihan koko henkarin matkalle, joten taivutimme lopulta henkarista vähän pienemmän renkaan. Se ei ollut ihan helppoa… Varren ajattelin katkaista, mutta nyt laitoin sen ympärille vihreää sifonkia. Siitä tuli ihan sievä.

Vinkki: Rautalankahenkarin sijaan kranssin voi tehdä ihan vaan paksuun rautalankaan. Askarteluliikkeistä löytynee myös muita kranssipohjia tms.

Kranssiin voi käyttää pallojen lisäksi vaikka joulunauhaa, tekokukkia ja muita joulukoristeita. Vain mielikuvitus on rajana!

Katsotaan, mihin tämä Hurlumhei-henkinen kranssi vielä päätyy. Sikuriina innostui kranssin tekemisestä niin, että kuulemma pitää hankkia lisää palloja ja tehdä erilaisia kransseja. Laitan kuvia Instagramiin, jos vielä innostumme näitä tekemään!

Mitä teilllä askarrellaan näin joulun alla?

-Saara

Tämä teksti on osa Hurlumhein Touhutorstai-sarjaa.