Kenkälaatikosta autohalli – Yksinkertainen on usein parasta!

Joululomalla pappalassa Kirppu ajoi pikkuautoja muumitalon ovesta sisään. Paras leikki pitkään aikaan. Tai ainakin paras leikki sillä hetkellä. Autoleikki oli ihan lemppari ja tällainen ”autohalli” kaikkein parasta.

Sunnuntaina, kun olimme ystävätäperheen luona kylässä, paras leikki oli pikkuauton ajeluttaminen ramppia alas. Se nauratti ääneen. Oli ihana katsella, miten hauskaa Kirpulla oli.

Maanantaina illalla mietin, mitä keksisin Kirpulle, jotta voisin hetken leikkiä Sikuriinan kanssa hänen toivomallaan tavalla ilman, että Kirppu olisi koko aikaa kimpussamme. Otin kenkälaatikon ja leikkasin siihen kaksi viiltoa. Sain aikaiseksi luiskan, jota pitkin Kirppu ajoi pikkuautoja halliin.

Oli muuten niin hauska juttu, että lopulta touhusimme kaikki kolme tämän uuden autohallin kimpussa ja leikimme vasta hetken kuluttua yhdessä kotileikkiä. Ihan parasta.

Kyseinen kenkälaatikko on sen verran vahvaa tekoa, että luiskan saa nostettua ylös kannen alle ja pikkuautoja voi säilyttää laatikossa. Kestää varmaan aika monta leikkiä.

-Saara