Kolmevuotiaan dinosaurusrakkaus ja kahdet dinosaurussynttärit

Twiittasin jokin aika sitten näin:

Eskarilainen laskee ajatuksiaan: ”Äiti, mulla on ainakin 278 ajatusta!”
Melkein kolmevee siihen: ”Minä lasken myös ajatuksiani…. [pohtii hetken] …dinosaurus Rex… [pohtii taas] …minulla on yksi ajatus!”
#lastensuusta

Hauskaksi tämän jutun tekee se, että se on totta. Siis ehdottomasti täysin totta. Kirppu ei oikeasti juuri ajattele tällä hetkellä muuta kuin dinosauruksia.

Kirpun kaikissa leikeissä on dinosauruksia, ruoka on dinosaurusruokaa, vaatteista jokainen on jollain tavalla dinosaurusvaate ja lempiluettavaa ovat dinosauruskirjat. Kun Kirpulta kysyy, haluaako hän koota palapelejä, hän vastaa joo ja kysyy, ovatko ne dinosauruspalapelejä.

Ehdoton lemppari on tuo hirmuliskojen kuningas, tyrannosaurus Rex eli tinohaahu ’ek!

Myönnän! Olen lähtenyt leikkiin mukaan. Kirppu on saanut kotiin dinosauruksia niin leluina kuin kirjoinakin. Synttärijuhlia varten metsästin hänelle kakun päälle ”piikkidinosaurus-Rexiä” koristeeksi, valikoin dinosauruslautasliinoja ja dinosaurusilmapalloja, luonnollisestikin kehittelin dinosaurusteemaisia herkkuja!

Vinkkejä dinosaurusjuhliin

Järjestimme Kirpulle kahdet juhlat. Eilen sunnuntaina juhlimme Kirpun tärkeiden aikuisten kanssa ja tänään maanantaina pidimme pienet lastenkutsut. Molemmissa oli näkyvillä Kirpun rakastamat dinosaurukset!

Tässä vinkkejä muille dinosaurusfaneille:

Ensimmäisen kakun päällä ärjyi Kirpun toiveiden mukaisesti ”piikkidinosaurus-Rex”, joka vartioi muniaan. Kakun tilasimme Lohjalta Café Laurista ja koristelimme itse.
Käytin Kirpun dinosaurusfiguureja pöytien koristelussa.
Kaikki pikkuvieraat saivat oman dinosaurusnaamarin.
Tarvikkeet dinosaurusaiheiseen kattaukseen löytyivät nettikaupasta.
Lastenjuhlissa tarjottiin kakun sijaan dinosaurusmuffinseja! Nämä syntyivät nettikaupasta ostetun koristelupakkauksen avulla.
Myös vieraat olivat ymmärtäneet kupletin juonen. Kirppu sai aika monta dinosaurusaiheista synttärilahjaa!

Onko dinosaurusvaihe tuttu? Entä pidätkö teemajuhlista? Mikä synttärijuhlissa on tärkeintä? Osallistu keskusteluun kommentoimalla.

-Saara