Musiikkia ja äänikirjoja – omaa aikaa ihan itsekseni

Kaupallinen yhteistyö: Sudio

Minun maanantaini -sarjassa yritän löytää itsestäni jotain muuta kuin sen kiireisen ja turhautuneen kahden lapsen työssäkäyvän äidin, joka lähinnä tunnen olevani.

Musiikki piristää, luo tunnelmaa ja rentouttaa

Minä rakastan musiikkia. Olen harrastanut tanssia pitkään ja tykkään käydä katsomassa bändejä ja artisteja live-keikoilla. Kuitenkin olen huomannut, että kuuntelen nykyään musiikkia paljon vähemmän kuin ennen.

Työssäni luokanopettajana altistustun äänille (lue: melulle) päivän aikana melko paljon. Sen takia yleensä rauhoitan esimerkiksi työmatkat turhilta ääniltä, jopa musiikilta – en vaan jaksa kuunnella enää mitään.

Kotona meillä kyllä kuunnellaan jonkin verran musiikkia. Kuitenkin yleensä tulee aika nopeasti sanomista, jos laitan ”aikuisten musiikkia”. Lapset siis päättävät usein, mitä meillä kuunnellaan.

Koiran kanssa kävelyillä käydessä olen yleensä nauttinut luonnon äänistä. Aina ei kuitenkaan jaksa lähteä kovin kauas ja olenkin huomannut kuuntelevani kaupungin meteliä.

Olenkin viime aikoina ruvennut kaipaamaan lisää musiikkia elämääni.

***

Without music, life would be a mistake.
-Friedrich Nietzsche

***

Kauniit ja laadukkaat kuulokkeet tuovat iloa

Onneksi nykyään löytyy ihania ja kauniita kuulokkeita. Näiden upeiden ja laadukkaiden Sudion langattomien kuulokkeiden avulla voin ottaa pienen tauon arjen keskelle ja kuunnella juuri haluamaani musiikkia ilman, että kukaan muu häiriintyy. Tai voin uppoutua äänikirjan maailmaan samalla, kun nukutan lapsia. Koiraa ulkoiluttaessa voin välillä kuunnella luonnon ääniä ja välillä valitsemaani, fiilikseen sopivaa musiikkia.

Välillä tulee hetkiä, että tarvitsen sitä kuuluisaa omaa aikaa. Siivoan, kirjoitan, lepään tai vaikka tanssin kuulokkeet korvillani. Olenpa mökillä tiskannut jättisuuren tiskinkin (siihen meni mökkiolosuhteissa yli 2 tuntia!) musiikkia kuulokkeista kuunnellen. Oli oikeasti oikein mukavaa!

Lapsetkin ovat vähitellen oppineet, että jos minulla on kuulokkeet korvissa, kannattaa minun sijaan lähestyä puolisoani, heidän isäänsä. Äiti on ”tavoittamattomissa”…

Musiikki on palannut elämääni! Ihanaa!

Mitä luulette, että kuuntelen seuraavissa kuvissa? Ehkä jotain…

…rauhallista
…kaihoisaa
…hassua
…ihanaa
…metallista
…piristävää!

Mikä parasta: Koodilla HURLUMHEI saat -15% kaikista tuotteista Sudion verkkokaupassa!

Lue myös Always somewhere else -blogista fiiliksiä Sudion kuulokkeista: Sudio – Vapautta musiikin kuunteluun.

Iloisia kuunteluhetkiä!

-Saara

PS. Kaikki tekniset tiedot kuulokkeista löydät Sudion nettisivuilta.